Kontakt os her:

Terms(Påkrævet)

Adresse

Forlaget SUPER
Om Kæret 4A 
2800 Kgs. Lyngby

Kontakt info

Email: kontakt@forlagetsuper.dk 
Telefon: +45 2924 6898

Mød teamet bag forlaget

Pia Ryding

Forlægger og forfatter

Pia har en master i uddannelses- planlægning- og vejledning med fokus på højt begavede børn. Hun har skrevet to fagbøger om højtbegavede børn i dagtilbud, se alle hendes bøger på www.piaryding.dk

Peter Astrup

Forfatter

Peter Astrup er til daglig journalist på B.T.s politiske redaktion. Han har i mere end tyve år arbejdet som undersøgende journalist på blandt andet Radio24syv, Ekstra Bladet, Søndagsavisen og nu B.T.

Lea Hebsgaard Andersen

Illustrator

Lea er en prisbelønnet illustrator med sin helt egen streg. Hendes fabulerende illustrationer visker skelnet mellem fag- og skønlitteratur ud på smukkeste vis.

Stine Illum

Illustrator

Stine har siden sin uddannelse på Visuel kommunikation ved DANMARKS DESIGNSKOLE arbejdet som illustrator. Stines særlig streg skinner igennem, hvad enten hun udsmykker husgavle, tegner på store hvide vægge eller illustrerer bøger. Et poetisk udtryk, med bløde streger, der er skarpe i deres udtryk.

Michael Wisniewski

Illustrator

Michael er en alsidig kunstner med en stor bredde, der arbejder både herhjemme og i udlandet. Følgende er blot et udpluk: Nordic Hiphop Festival, catacumbs art project. Paris og Dokken “Creative mind”.

Charlotte Lerche

Redaktør

Charlotte er redaktør på adskillige bøger, der er bl.a. udgivet på Gyldendal, Lindhardt & Ringhof og Hans Reitzels Forlag. Hun har en baggrund som skolelærer og er fast tilknyttet Skriveværkstedet, hvor hendes speciale bl.a. er børne- og ungdomsbøger.

Uschi Tech

Korrekturlæser

Uschi arbejder på fuld tid som forfatter, oversætter og korrekturlæser med sit firma, Det Skrevne Ord. Hun er opvokset tosproget i Tyskland, hvor hun gik i dansk skole. Uddannet pædagog, korrespondent og korrekturlæser.

Anne von Holck

Grafisk designer

Anne er en kreativ og erfaren bogdesigner med stor passion for at få indhold, formidling, pædagogik, æstetik og det grafiske udtryk til at gå op i en højere enhed. Oven i købet arbejder med hun forskellige typer udgivelser og alle faserne i udgivelsesprocessen.

Anne Zenon

HistorieAgenten

Anne Zenon har en baggrund som cand.comm. og har arbejdet som kommunikationsrådgiver i mere end 20 år med bl.a. pressehåndtering, kommunikationsstrategier og medieomtale.

Louise H A Trankjær

Redaktør og rådgiver

Louise fra Skrivforlivet har været redaktør på forlaget første udgivelser: Valdemar & killingen, de første to Åge & Elo bøger og den første fantasy-roman. Desuden en uvurderlig rådgiver i den første tid.